Markilux ES-1


 

Nejlepší design: Markýze Markilux ES-1 byla udělena cena Red Dot Design Award.
Nejlepší kvalita: Silné plynové písty v ramenou umožňují plné napnutí látky i v případě, že markýza není plně roztažena.

Nejlepší ochrana: Střecha z nerezové oceli objímá látku a navíjecí zařízení. Koncové krytky jsou dostupné v nejrůznějších kovových provedeních – měděné, mosazné či ocelové. Ramena a otočné klouby, šrouby a další součásti konstrukce jsou všechny vyrobeny z V4A nerezové oceli a markýza Markilux ES-1 je tedy perfektně připravena na jakékoliv povětrnostní podmínky.

Poptejte si

cenu a konzultaci zdarma

zde

Technologie

Matná nerezová ocel vhodná pro použití u moře chrání všechny funkční prvky před korozí. Ramena s plynovými písty umožňují, aby byla látka vždy perfektně napnutá.

Rozměry

Maximální šíře 650 cm s maximálním výsunem 300 cm.
Maximální šíře 600 cm s maximálním výsunem 350 cm.
Jiné a větší velikosti mohou být dostupné. Pro radu prosíme kontaktujte vašeho nejbližšího prodejce.

Atmosféra

Inteligentní doplňky poskytují dokonalé pohodlí: Markilux infračervený zářič (není dostupný v barvě rámu). Senzory slunečního světla. Vibrabox. Čidlo větru a světla.

Ovládání

Vestavěné pohodlí: Motor ovládaný rádiovými vlnami a dálkové ovládání Markilux.

Látky

Všechny látky z aktuální kolekce Markilux jsou dostupné. (sunvas snc | sunsilk snc | visutex)


Pro pohon stínící technicky využíváme motorizaci od největšího světového výrobce společnosti SOMFY, s.r.o.  Nastavte si markýzu podle vašich představ a vychutnejte si tak  odpočinek na své zahradě v té nejlepší možné atmosféře.

somfy